Genieten bij restaurant De Villa in Melsele

De Villa, badend in een behaaglijke sfeer, laat u inmiddels al meer dan 20 jaar genieten van de gastronomie in haar edelste vorm. Het restaurant met z'n riante tuin vormt een enige omgeving om uw gezelschap culinair te verwennen.

Familiediner, werklunch, à la carte, ... het team van de charmante gastvrouw Jessy Deckers stelt alles in het werk om er keer op keer een weergaloos feest van te maken. Ook bieden wij wallking dinners en recepties aan en kunt u bij ons terecht voor rouwtafels.

In de keuken staat Serge Dejoncker achter het fornuis.  Elke maand stelt hij een nieuw degustatiemenu samen.

Voor grotere gezelschappen wordt er een aparte ruimte vrijgehouden. Op warmere dagen kunt u gerust plaatsnemen bij het verkoelend fonteinbekken in de prachtige tuin. Dan zijn wij een heus openluchtrestaurant met eventueel een barbecue.

Bezoek ook onze Bistro " Fleur ".

Voor reservaties of voor meer informatie staan wij altijd open voor uw vragen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Buitenrestaurant

 Wij beschikken over een buitenrestaurant. Deze ruimte is beschikbaar voor feestjes als een BBQ, koud en warm buffet, walking dinder, recepties en beschikt over een eigen sanitaire voorziening zodat u volledig gescheiden zit van onze andere gasten. Ideaal ook voor de kinderen, die u ziet spelen in onze tuin.

Deze ruimte is verwarmd indien nodig. Daar wij in een woongebied liggen, hebben wij wel beperkingen. Zo wordt enkel achtergrondmuziek gespeeld en zijn muziekinstallaties niet toegestaan. De aanvang hier is mogelijk van 12u30 tot 19u00. Einde is vanwege onze geburen om 23u00. Dan stopt de achtergrondmuziek en de laatste rode kan geserveerd worden tot 23u30? De verwarming is geprogrammeerd op een duur van 5u aanwezigheid en valt automatisch uit om 23u50.

Ontvangst met 1 glaasje cava en hapje (cava kan per fles extra bijgeschonken worden). Wij starten met een papillot van kabeljauw en scampi met een chef-saus. Onze BBQ bevat keuze uit 5 soorten vlees, een uitgebreid saladebuffet en aardappel in de schil. Dessert is coupe vanilleijs met slagroom en koffie. Water en wijnen staan op tafel tot aan het dessert. Bieren zijn niet inbegrepen.

Extra's:

  • Ijstaart of biqsuittaart: 3 euro p.p.
  • Dame blanche i.p.v. vanilleijs: 1 euro p.p.
  • Uitbreiding hapjes bij aperitief: 5 euro p.p.
  • Uitbreiding kaastafel: 8 euro p.p.

Standaard prijs BBQ: 48 euro p.p.
Prijs kinderen 25 euro incl frisdrank

Voor onze BBQ, minimum 25 volwassenen

 

Openingsuren van de keuken restaurant

Vrijdag & Zaterdag vanaf 18.30 uur
Zondag: vanaf 11.30 uur enkel middag service

Voor feesten vanaf 25 volwassenen  alle dagen mogelijk na bespreking

 

Lunchen kan iedere werkdag in onze Bistro Fleur van 11.00 TOT 15.00 uur

Wij zijn gesloten op woensdag

Wij serveren een lunch menu voor € 20 ( terine soep, hoofdgerecht en koffie )

En een week menu voor € 25 ( voorgerecht, hoofdgerecht en koffie )

Voor meer info zijn wij dagelijks bereikbaar vanaf 10.00 UUR

Top