Suggesties

ONZE KAART WORD 1 DEZER DAGEN AANGEPAST 

 **************************************************************************************************

 

 

Onze ochtend kaart tot 11 uur

 

Omeletten worden in een gietijzeren pan geserveerd

Omelet natuur met Italiaanse bol 5,-

Omelet kaas met Italiaanse bol 6,-

Omelet spek met Italiaanse bol 6,-

Omelet champignon met Italiaanse bol 6,-

Omelet Fleur met Italiaanse bol 8,-

 

Croque monsieur 6,- ( worden in de pan gebakken )

Croque madam 7,-

Croque bolonaise 8,-

 

Uitsmijter met kaas & ham 7,-

Italiaanse bol met kaas of ham 4,-

 

Supplementen

 

Extra Italiaanse bol 1,20

Bord rauwe Italiaanse ham 6,-

Bord met salami of jonge kaas 5,-

Bord met diverse kazen 18,- inclusief 2 Italiaanse bollen

 

 

Keuken vanaf 11 uur

 

Wij serveren alle werkdagen onze lunchmenu 20,-

( heerlijke dagsoep, hoofdgerecht en tas espresso koffie tot 15 uur )

 

Voorgerechten geserveerd met brood

Slaatje met kaaskroketten 9,-

Slaatje met garnaalkroketten 13,-

Gerookte zalm op klassieke wijze en toast 14,-

Scampi's (5st) op wijze van chef 14,-

Scampi's (5st) in zachte currysaus 14,-

Scampi's (5st) in pikante tomatensaus 14,-

Terrine met dag soep 4,-

Koninginnenhapje (kleine portie) 12,-

 

Supplementen friet, puree, kroket of pasta 2,-

 

Pasta gerechten geserveerd met gemalen kaas

Spaghetti bolonaise 12,-

Spaghetti vegetarisch 12,-

Penne Arabiata 12,-

Penne vegetarisch 12,-

Visgerechten geserveerd met friet, kroket of puree

 

Gebakken zeetong " Meuniere" met slaatje 29,-

Op vel gebakken kabeljauwhaasje met garnaalsaus 27,-

Gegratineerd vispannetje met duchesse aardappel 22,-

Scampi's (7st) op wijze van de chef 20,-

Scampi's (7st) in zachte currysaus 20,-

Scampi's (7st) in pikante tomatensaus 20,-

 

Vleesgerechten geserveerd met friet, kroket, puree of pasta

saus keuze natuur, peper en champignon

 

Vleespotje in pittige peperroom 18,-

Kippenblokjes in zachte currysaus 18,-

Koninginnenhapje met frietjes 15,-

Hamburger " Fleur" geserveerd tussen een broodje 14,-

Franse hoeve kipfilet met slaatje 16,-

Belgische filet pure met slaatje 27,-

Stomp van de dag met chipolata 12

Extra portie stomp serveren wij aan 3,-

 

Kinder gerechtjes

Spaghetti bolonaise 7,-

Penne tomatensaus 6,-

Vissticks met frietjes 12,-

Curryworst met frietjes 7,-

Bitterballetjes (7st) 5,-

 

 

Desserten

Crème brullé 7,-

Coupe vanille met slagroom 7,-

Coupe Dame Blanche met slagroom 8,-

Coupe Advokaat met slagroom 8,-

Coupe Bresselienne met slagroom 8,-

Warm appelgebak met ijs en slagroom 8,-

 

Pannenkoeken van 15.00 uur tot 16.00 uur

met confituur / suiker 5,-

met candy siroop 6,-

met ijs en slagroom 8,-

 

 

Top