Suggesties

 

 

Moederdag menu

15 augustus

 

Bordje met proevertjes

 

 

Slaatje met mosselvlees, gerookte forel, makreel, scampi

en croutons afgewerkt met een bieslook dressing

Of

Italiaanse rauwe ham met gallia en rots meloen

 

Tas gevuld met courgette soepje

 

Combinatie van kalf filet en Belgische filet pure

bijgestaan door een groente boeketje en sterke jus

welke is geparfumeerd met truffel

 

Moederdag dessert met chocolade

 

Koffie

 

prijs hiervoor bedraagt € 46

met water en wijnen € 68

 

reserveer tijdig plaatsen zijn beperkt

 **************************************************************************************************

 

 

Onze ochtend kaart tot 11 uur

 

Omeletten worden in een gietijzeren pan geserveerd

Omelet natuur met Italiaanse bol 5,-

Omelet kaas met Italiaanse bol 6,-

Omelet spek met Italiaanse bol 6,-

Omelet champignon met Italiaanse bol 6,-

Omelet Fleur met Italiaanse bol 8,-

 

Croque monsieur 6,- ( worden in de pan gebakken )

Croque madam 7,-

Croque bolonaise 8,-

 

Uitsmijter met kaas & ham 7,-

Italiaanse bol met kaas of ham 4,-

 

Supplementen

 

Extra Italiaanse bol 1,20

Bord rauwe Italiaanse ham 6,-

Bord met salami of jonge kaas 5,-

Bord met diverse kazen 18,- inclusief 2 Italiaanse bollen

 

 

Keuken vanaf 11 uur

 

Wij serveren alle werkdagen onze lunchmenu 20,-

( heerlijke dagsoep, hoofdgerecht en tas espresso koffie tot 15 uur )

 

Voorgerechten geserveerd met brood

Slaatje met kaaskroketten 9,-

Slaatje met garnaalkroketten 13,-

Gerookte zalm op klassieke wijze en toast 14,-

Scampi's (5st) op wijze van chef 14,-

Scampi's (5st) in zachte currysaus 14,-

Scampi's (5st) in pikante tomatensaus 14,-

Terrine met dag soep 4,-

Koninginnenhapje (kleine portie) 12,-

 

Supplementen friet, puree, kroket of pasta 2,-

 

Pasta gerechten geserveerd met gemalen kaas

Spaghetti bolonaise 12,-

Spaghetti vegetarisch 12,-

Penne Arabiata 12,-

Penne vegetarisch 12,-

Visgerechten geserveerd met friet, kroket of puree

 

Gebakken zeetong " Meuniere" met slaatje 29,-

Op vel gebakken kabeljauwhaasje met garnaalsaus 27,-

Gegratineerd vispannetje met duchesse aardappel 22,-

Scampi's (7st) op wijze van de chef 20,-

Scampi's (7st) in zachte currysaus 20,-

Scampi's (7st) in pikante tomatensaus 20,-

 

Vleesgerechten geserveerd met friet, kroket, puree of pasta

saus keuze natuur, peper en champignon

 

Vleespotje in pittige peperroom 18,-

Kippenblokjes in zachte currysaus 18,-

Koninginnenhapje met frietjes 15,-

Hamburger " Fleur" geserveerd tussen een broodje 14,-

Franse hoeve kipfilet met slaatje 16,-

Belgische filet pure met slaatje 27,-

Stomp van de dag met chipolata 12

Extra portie stomp serveren wij aan 3,-

 

Kinder gerechtjes

Spaghetti bolonaise 7,-

Penne tomatensaus 6,-

Vissticks met frietjes 12,-

Curryworst met frietjes 7,-

Bitterballetjes (7st) 5,-

 

 

Desserten

Crème brullé 7,-

Coupe vanille met slagroom 7,-

Coupe Dame Blanche met slagroom 8,-

Coupe Advokaat met slagroom 8,-

Coupe Bresselienne met slagroom 8,-

Warm appelgebak met ijs en slagroom 8,-

 

Pannenkoeken van 15.00 uur tot 16.00 uur

met confituur / suiker 5,-

met candy siroop 6,-

met ijs en slagroom 8,-

 

 

Top