Traiteurdienst

 

 

 

Opwarmen van onze gerechten

 

Rekening houdend dat u een warme luchtoven bezit anders doe je 8 à 12 minuten langer

 

verwarm de oven op 170° en zet een potje water

in de oven hierdoor word stoom gemaakt wat de opwarming intensiever maakt en uitdrogen aanzienlijk verminderd

 

voor vispannetje of gegratineerde coquilles draai je de temperatuur naar 200°

Controleer na 12 minuten voor de coquille en na 18 min voor de vispan

De bovenzijde moet mooi bruin gekleurd zijn en dan is het gerecht klaar

Wees steeds voorzichtig met het openen van de oven daar u met het potje water stoom hebt en dit zeer heet kan zijn

 

De hoofdgerechtjes temperatuur oven op 170° in de oven steken groentjes 5 minuten voor het vlees

Indien u vlees goed gebakken moet zijn samen insteken dit ongeveer 25 à 35 minuten steeds met potje water in de oven weet hoe warmer het vlees vanbinnen is hoe harder het uitgebakken is

 

bij het assortiment dessertjes bevind zich ook moelleux van chocolade deze kan u ook even 4minutjes opwarmen op 170° in de oven of 30 seconde in de micro ( lekker )

 

Hoop U naar wens te hebben geïnformeerd

 

 

 

Top