Wij verrassen u met ons maandmenu

 

Villa wildmenu

Verkrijgbaar van 3 november tot 3 december

 

Bordje met hapjes

 

Rauwe ham van wild zwijn geserveerd met

mesclun van jonge sla, stukjes wildpaté, walnoot

 

Tasje met erwtensoep, spek en croutons

 

Op vel gebakken zeebaars op een bedje van rode

ajuin compote, sinaasappel botersausje en

hooi van knolselder

 

Hertkalf tournedos, zoete aardappelmousseline,

groentjes uit de koude aarde en een sausje

van peperroom met airellen

 

Chocolade moelleux met vers hoeve ijs

 

Koffie met versnaperingen

 

Prijs hiervoor bedraagt € 56

Met water en wijn € 75

** Op vrijdag serveren wij U graag

een glaasje cava van het huis bij deze menu

ter ere van ons 20 jarig bestaan

 

Zondagmenu € 42

(op zondag middag serveren wij ook een aangepast menu

voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert en koffie )

 

 

 

 

Villa menu

Vanaf 3 oktober

 

onze klassiekers uit de tijd

verjaardags menu voor ons 20 jarig bestaan

 

Bordje met hapjes

*****

Vitello tonnato op zijn klassieke wijze gebracht

*****

Pompoensoep afgewerkt met fijn vlees kruim

*****

Risotto met bos en champignons de Paris

*****

Wilde eenden borst, knolselder puree, rosti

aardappel en sausje geparfumeerd met kersen

*****

Frambozen tartelettes op een spiegel van

créme Anglaise

*****

Koffie met versnaperingen

 

Prijs menu € 54

Met water en wijnen € 70

** Op vrijdag serveren wij U graag

een glaasje cava van het huis bij deze menu

 

*****************************************************************************************************************

 ******************************************************************************************************************

 

Villa menu

vanaf 3 september

Ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan

 

Bordje met hapjes

 

Bonbon van grijze Noordzee garnalen en

zacht gerookte zalm filet bijgestaan door

limoendressing en afgewerkt met preischeutjes

 

Tas gevuld met courgette soepje

 

Gegrilde coquilles met fijn gestoofde groentjes

en beurre blanc sausje

 

Combinatie van kalfsfilet met zwezerik, jus,

boontjes in een spekjasje en kasteelaardappeltjes

 

Verse fruitsalade au Bourgogne

en bolletje vers hoeve-ijs

 

Koffie met versnapering

 

Op vrijdag serveren wij u graag een glaasje cava

van het huis bij dit menu

 

prijs hiervoor bedraagt € 57

met water en wijnen € 75

 

**************************************************************

a la carte

Voorgerechten

Kaaskroketjes geserveerd op een bedje sla 13

Garnaalkroketjes geserveerd op een bedje sla 16

Rauwe ham met musclun en dressing 16

Gebakken kalf zwezeriken met groen asperges 24

Bonbon van gerookte zalmfilet en garnalen 18

Salade met scampi's op Oosterse wijze 17

Gegrilde coquilles en gestoofde groentjes en beurre blanc 20

Tasje gevuld met dagsoep 5

 

Hoofdgerechten

 

Gebakken zeetong " Meuniere" sla en frietjes 29

Combinatie van zwezerik en kalfsfilet en boontjes in spek jasje 32

Vleespotje in een pittige peperroom en frietjes 22

Filet pure met sla mix en frietjes 29

( peper, archiduc of natuur saus)

Franse hoeve kip met witlof slaatje 20

 

Zondagmenu 42

(op zondag middag serveren wij ook een aangepast menu

voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert en koffie )

 

 

 

 

 

 

 

 

Top